
Котлети з м'ясного фаршу і картоплі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш свинячий
500 г.
Картопля фасована
1 кг.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
30 г.
Сухарі панірувальні
200 г.
Кмин Еко римський 15г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре. Додати до маси м'ясний фарш, сіль, кмин і перець.
02
Сир натерти на дрібній тертці. Додати до отриманої маси яйця і сир. Довести тісто до однорідної консистенції, поставити миску з фаршем в холодильник на 10-15 хвилин.
03
З фаршу сформувати кульки. Сухарі висипати на пласку тарілку і обваляти в них котлети. Розігріти рослинну олію на сковороді і обсмажити на ній котлети з двох боків до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)