
Сирне печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г
Масло вершкове домашнє
200 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г
Етапи приготування
01
Сир протерти через сито.
02
У миску просіяти борошно, додати дуже холодне масло. Усі наступні кроки потрібно робити максимально швидко, щоб масло не розтануло.
03
Замісити ніжне тісто і поставити його на 15 хв. у холодильник.
04
На присипаному борошном столі розкачати охолоджене тісто. Товщина тіста повинна бути приблизно 1 см.
05
Тісто скласти в три рази (загорнути один край до середини, а на нього зверху – другий) і знову поставити його в холодильник на 15 хв. Цю операцію повторити 2-3 рази.
06
Потім тісто розкачати завтовшки 5-6 мм і видавити кружечки за допомогою склянки чи формочки.
07
У тарілці змішати цукор з ванільним цукром. Печиво змастити білком і змащеною стороною опустити в цукор.
08
Викласти печиво на деко, застелене пергаментним папером. Папір змастити маслом. Випікати в розігрітій до 180°С духовці приблизно 30 хв. на верхньому ярусі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)