
Крюшон
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шампанське Delamotte Brut біле 12% 0,75л
1 пляшка
Персик
2 шт.
Полуниця
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
1 бутилка
Черешня червона
200 г.
Етапи приготування
01
Шампанське заздалегідь поставити в холодильник. Приготувати лід. Полуницю ретельно перебрати, вимити й обсушити. Кілька красивих ягід відкласти для прикраси. Покласти полуницю в миску, присипати цукром. Поставити в холодильник на 1 годину, щоб полуниця дала сік.
02
Персики і черешню вимити, обсушити. Персики розрізати навпіл, видалити кісточку, а потім нарізати часточками. З черешні кісточки можна не видаляти.
03
Вийняти полуницю з холодильника і перелити разом з соком, що виділився в крюшонницю. Покласти персики і черешню. Влити сухе вино і знову поставити в холодильник мінімум на 1 год
04
Перед подачею на стіл додати в крюшонницю відкладену полуницю. Влити холодне шампанське. Покласти в келихи по кілька шматочків льоду і розлити крюшон.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)