
Курка з виноградно-лимонним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
4 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
750 мл
Масло вершкове домашнє
15 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
15 г
Лимон
1 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Виноград
125 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
125 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Зварити філе в 750 мл. води до готовності, близько 20-25 хвилин. Залишити остигати в бульйоні. Коли філе трохи охолоне, дістати його і нарізати, покласти по 1 філе на тарілку.
02
Зробити соус з масла, борошна і 250 мл. бульйону, який вийшов після варіння філе. Яйце розділити на білок і жовток. Жовток з вершками збити в пишну суміш.
03
До соусу додати цедру лимона, лимонний сік і яєчно-вершкову суміш. Отриманий соус охолодити. Виноград помити, розрізати на четвертинки і видалити кісточки. Додати до соусу виноград, перемішати, полити курку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)