
Курячий суп зі шпинатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
200 г
Картопля фасована
300 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г
Вода негазована Аквуля 2л
1,8 л
Морква
50 г
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
60 мл
Шпинат Spela різаний порцiйний заморожений 300г
150 г
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче стегенце розрізати по суглобу на дві частини, промити, викласти в каструлю і залити холодною водою. Поставити каструлю на сильний вогонь, коли вода закипить, зменшити вогонь і продовжити варити.
02
Поки куряче стегенце вариться, картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками або скибочками.
03
Коли куряче м'ясо буде повністю готове, вийняти його з бульйону, в який покласти картоплю. Знову довести бульйон до кипіння на сильному вогні і, зменшивши його, варити до готовності картоплі, посоливши при цьому за своїм смаком.
04
У готового стегенця м'ясо відокремити від кісток.
05
Почистити цибулю і моркву, нарізати їх дрібними кубиками.
06
Обсмажити цибулю і моркву на соняшниковій рафінованій олії до золотистого кольору.
07
Коли картопля буде повністю готова, пересипати в суп цибульно-морквяну засмажку. Відразу ж покласти назад в суп куряче м'ясо і додати кубики попередньо розмороженого шпинату.
08
Суп перемішати, довести до кипіння і варити на повільному вогні протягом 8 хвилин. Всипати чорний мелений перець. Зняти каструлю з супом з плити.
09
Курячий суп зі шпинатом готовий! Через 10 хвилин розлити суп на порції і подати його до столу!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)