
Салат із курки з овочами під томатним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
2 шт.
Піца Курка-ананас
300 г.
Огірки солені
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Паста томатна Metro Chef концентрована 28% 4,5кг
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе помити, відварити в підсоленій воді до готовності і нарізати кубиками або скибочками. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками.
02
Яйця відварити «вкруту». Потім охолодити, очистити і нарізати їх скибочками або кубиками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і на кілька хвилин залити окропом. Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою.
03
Майонез змішати з томатною пастою до однорідної консистенції. З'єднати всі інгредієнти, додати заправку, сіль, перець і акуратно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)