
Cалат із курки з картоплею та м'ятою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
220 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
20 мл.
Горошок зелений Хуторок консервований 410г
150 г.
Авокадо 500г
1 шт.
Філе куряче
200 г.
М'ята 50г
50 г.
Капуста Пекінська
400 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
10 г.
Мед Літній Мед 750г
5 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді. Воду злити, а картоплю охолодити, очистити і нарізати тонкими скибочками або кубиками. Куряче філе відварити, охолодити і нарізати шматочками або кубиками.
02
З горошку злити воду. Авокадо помити, розрізати, видалити кісточку і нарізати кубиками або скибочками. Пекінську капусту помити і нарізати.
03
М'яту помити, просушити і подрібнити. Змішати рослинну олію, гірчицю, оцет і мед. Змішати всі інгредієнти, додати сіль, перець і все акуратно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)