
Курячий салат з персиком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
350 г
Цибуля
0,3 шт.
Персик Мельник Сад Фермерський
1 шт.
Мигдаль
60 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
60 мл
Зелень мікс 100г
1 ч. л.
Часник
1 зуб.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
20 г
Селера стебло
50 г
Малина
120 г
Апельсини 1кг
2 шт.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
60 мл
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Мед Літній Мед 750г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Відварити куряче філе, охолодити і нарізати кубиками (або розділити на волокна).
02
Порвати листя салату на шматочки і покласти у велику миску.
03
Додати куряче філе.
04
Дрібно нарізати цибулю і селеру, додати в миску.
05
Нарізати персики часточками, додати в салат.
06
Додати малину і рубаний мигдаль
07
Соус: змішати в банці з щільною кришкою апельсиновий сік, оливкову олію, оцет, зелень (за смаком), сіль, подрібнений часник і мед. Закрити і ретельно збовтати.
08
Заправити салат соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)