
Курячий салат з авокадо і виноградом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
480 г.
Авокадо 500г
1 шт.
Виноград
200 г.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
50 г.
Мандарини Lorado в сиропі 850мл
120 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
20 г.
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
40 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Лимон
30 г.
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку, нарізати м'якоть кубиками і збризнути лимонним соком.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Виноград помити і розрізати на половинки. Майонез змішати з вершками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)