
Курка по-єгипетські
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста молода
3 шт.
Морква
4 шт.
Філе куряче
500 г.
Часник
4 зуб.
Рис пропарений
400 г.
Спеції Сіль чорна
за смаком
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю, моркву і філе почистити та вимити. Цибулю порізати дрібно. Моркву натерти на крупній тертці. Філе нарізати кубиками.
02
Далі розігріти сковорідку налити рослинну олію і підсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додати моркву і теж трохи обсмажити. Після, додати філе і смажити приблизно 10 хвилин. Потім додати часник, накрити кришкою і прибрати з вогню. Висипати філе з овочами в форму. Далі прогріти духовку до 180°С. У форму додати рис і трохи його розрівняти.
03
Зверху потрібно посолити, поперчити, додати приправ. Тепер необхідно залити гарячою водою рис.
04
Поставити в духовку і запікати 40-50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)