
Сирний суп з кольоровою капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
130 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г
Селера стебло
100 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
25 мл
Кмин Еко римський 15г
5 г
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1,3 л
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
500 г
Ковбаски Глобино Салямки чедер чікен сирокопчені 70г
100 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву, цибулю і селеру нарізати кубиками і обсмажити в олії до м'якого стану.
02
Додати сушений кмин, сіль і перець і готувати ще 1 хвилину.
03
У суміш додати курячий бульйон і маленьку кольорову капусту і готувати 12-15 хвилин.
04
За допомогою блендера подрібнити інгредієнти до утворення однорідної маси.
05
Поставити суп повторно на вогонь, додати тертий сир, помішувати суп, доки сир не розплавиться. Додати молоко і продовжити перемішувати.
06
Подавати до столу, додавши в суп трохи оливкової олії і прикрасивши гілочкою петрушки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)