 (1).png)
new
Чебуреки рецепт на окропі
Чебуреки — це соковита страва, схожа на пиріжки, яка завжди збирає навколо себе родину та друзів. Головний секрет у хрусткому тісті та соковитій начинці з м'яса. Особливості чебуреків роблять їх популярною стравою в Україні.
Варіації
Існують численні варіації чебуреків, від класичних з м'ясом до вегетаріанських з сиром чи овочами. Вони завжди залишаються смачною опцією для різноманітних смаків.
Секрети ніжності та смаку
Для ніжності тіста додавайте трохи коньяку або оцту. Начинка завжди має бути соковитою, тому використовуйте м'ясо з невеликим вмістом жиру. Саме це робить чебуреки ніжними.
Поради щодо інгредієнтів
Завжди обирайте якісне м'ясо та свіжі приправи, аби зберегти автентичний смак страви.
Дрібні кулінарні нюанси
Пам’ятайте, що температура олії для смаження має бути стабільно високою, аби чебуреки не ввібрали зайвого жиру.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина грудинка
400 г
Цибуля
2 шт
Борошно Хуторок пшеничне вищий ґатунок 1кг
500 г
Вода питна Auchan негазована 1,5л
250 мл
Сіль Pripravka гімалайська рожева 200г
1 ч.л.
Перець чорний Мрія мелений 20г
0.5 ч. л.
Олія соняшникова Щедрий Дар рафінована дезодорована 500мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Підготовка тіста — Змішайте борошно, сіль та гарячу воду. Замісіть тісто, поки не стане однорідним. ⏱ 15 хв. Орієнтир: має більше не липнути до рук.
02
Приготування начинки — Подрібніть м'ясо та цибулю, змішайте з сіллю та спеціями. ⏱ 10 хв. Орієнтир: начинка має бути соковитою.
03
Формування чебуреків — Розкачайте тісто тонко, викладайте начинку, загортайте. ⏱ 20 хв. Орієнтир: не допускайте розривів.
04
Смаження — Обсмажте чебуреки на гарячій олії з обох сторін до золотавої скоринки. ⏱ 10 хв. Орієнтир: хрустка скоринка.
05
Порада Додавайте зелені приправи в начинку для підсилення аромату.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)