
Пиріг з винограду та цитрусовою цедрою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч.л.
Масло Новгород-Сіверський солодковершкове 82,5% 180г
200 г.
Тунець Diamir в рослинній олії 80г
100 мл.
Борошно 7 1кг
400 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч.л.
Лимон
1 шт.
Апельсин
1 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
3 ст.л.
Папір для випікання Помічниця 6м
1 шт.
Етапи приготування
01
Натерти на дрібній тертці цедру лимона та апельсина.
02
Збити м'яке вершкове масло разом з цукром.
03
Додати до вершкового масла сирі яйця, ретельно перемішати.
04
Додати до яєчної маси рослинне масло і молоко, ретельно перемішати.
05
Змішати борошно з розпушувачем і ванільним цукром.
06
Приготувати тісто, акуратно змішавши яєчно-молочну суміш з борошном, половиною винограду і цедрою лимона і апельсина.
07
Розігріти духовку до 180°C градусів.
08
Форму для пирога змастити жиром (або застелити папером для випікання).
09
Викласти тісто у форму. Випікати пиріг у духовці протягом п'ятнадцяти хвилин.
10
Дістати пиріг з духовки. Рівномірно розподілити виноград, що залишився на поверхні пирога. Випікати пиріг у духовці ще 40 хвилин.
11
Пиріг дістати з духовки, охолодити, дістати з форми, посипати цукровою пудрою. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)