
Брюссельська капуста з гірчичною заправкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Hortex Брюссельська заморожена 450г
400 г.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Вино Chevrotin Chardonnay сухе біле 0,75л
100 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Цибуля
2 шт.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
1 ст. л.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У сковорідці розтопити вершкове масло і оливкову олію. Підсмажити розрізану на половинки капусту. Посолити, поперчити за смаком і готувати протягом 5 хвилин.
02
Додати до капусти нарізану дрібно цибулю, влити вино, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин.
03
За 5 хвилин до того, як знімати сковорідку з вогню, влити в сковороду вершки, потім додати гірчицю, добре перемішати.
04
Подавати страву, посипавши нарізаною петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)