Брускета зі шпинатом - Image

Брускета зі шпинатом

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Шпинат відомий в кулінарії досить тривалий час. Він використовується в якості інгредієнта в стравах для святкового та повсякденного столу. Шпинат, як кулінарний продукт славиться своїми корисними властивостями і використовується майже в усіх кухнях світу. Шпинат містить багато заліза, кальцію, магнію, вітамінів E, A, C, антиоксидантів і фолієвої кислоти. Остання, до речі, дуже позитивно впливає на жіночу дітородну функцію. Сьогодні ми з вами будемо використовувати шпинат, як інгредієнт для приготування закуски. Вважається, що цей рецепт прийшов до нас з Італії. Приготування цієї чудової закуски надзвичайно просто. Приготувавши таку смачну закуску ви залишитеся дуже задоволені результатом.

Продукти для рецепту

Хліб Катеринославхліб Домашній пшеничний нарізаний 580г
30.70

Хліб Катеринославхліб Домашній пшеничний нарізаний 580г

580 г

Інгредієнти

Хліб Домашній пшеничний 580г

480 г

Шпинат пучок 100г

30 г

Сіль Єгипет

за смаком

Суміш спецій Банка Спецій Італійські трави 100г

за смаком

Сметана ХМЗ 20%

30 г

Етапи приготування

01

Підсмажуємо 8 шматочків хліба (на сухій сковорідці без олії).

02

Нарізаємо шпинат великими шматочками, викладаємо на сковорідку й смажимо на повільному вогні, посоливши.

03

Як тільки сік, який випустить шпинат, почне випаровуватись, то додаємо сметану, трохи італійських трав і тушкуємо ще 3 хв.

04

Даємо шпинату трохи охолонути і викладаємо на підсмажений хліб. Закуска готова.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

new

Лазанья з кабачків

Лазанья з кабачків

5

1 год