
Брізоль із яловичини
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г
400 г.
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
6 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
3 ст. л.
Кетчуп Salvest 530г
2 ст. л.
Часник
1 зубчик
Огірки солоні
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Фарш посолити, поперчити, додати білок 1 яйця, ретельно вимішати.
02
Розділити фарш на 5 однакових за розміром кульок.
03
Розстелити на столі харчову плівку, покласти кульку фаршу, розплющити руками в тонке коло діаметром приблизно 15 см.
04
Яйце і маленьку щіпку солі збити виделкою.
05
Перелити яйце на пласку тарілку. Зверху перевернути м'ясний млинець.
06
На сковороді розігріти трохи соняшникової олії. Піднести тарілку з м'ясним млинцем до сковорідки, акуратно спустити на неї. Смажити 3-5 хвилин, поки яйце добре не схопиться.
07
Обсмажити на зворотному боці протягом 3-5 хвилин. Таким же чином приготувати інші брізолі (всього виходить 5 штук).
08
Готові брізолі складати як млинці (стопкою) на тарілку м'ясом вгору.
09
Майонез перемішати з дрібно нарізаним часником. Змастити м'ясну сторону бризоля майонезом. Зверху трохи полити кетчупом.
10
На половину млинця викласти огірок, порізаний тонкою соломкою. Другу половину загорнути і подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)