
Хліб із фініками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
650 г.
Спеція Перець чорний мелений
6 г.
Сіль Єгипет
6 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
7 г.
Олія оливкова Oscar рафінована з додаванням оливкової олії 250мл
25 г.
Фініки в'ялені
350 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 г.
Етапи приготування
01
Борошно просіяти, додати перець, сіль та дріжджі. Залити оливкову олію та воду (450 мл.), замісити тісто. Замішувати 10 хвилин. Помістити до змащеної рослинною олією ємності, накрити плівкою та залишити на 1 годину.
02
Фініки крупно порізати. Додати їх в тісто. Добре розмішати, щоб рівномірно розмістити фініки в тісті.
03
Деко накрити листом пергаменту. Сформувати з тіста овальний буханець. Ножицями зробити діагональні розрізи через 4 см. Присипати борошном. Залишити на 15 хвилин. Помістити в духовку та випікати при температурі 200°С 45 хвилин. Охолодити на решітці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)