
Свиняча вирізка в кремовому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
675 г.
Масло вершкове домашнє
30 мл.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Гриби Гливи
250 г.
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
125 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
180 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Борошно 7 1кг
15 г.
Етапи приготування
01
Розрізати м'ясо на 4 частини. Посолити та поперчити. В сковорідці розтопити масло. Обсмажити шматочки свинини по 8 хвилин з кожної сторони.
02
Додати подрібнену цибулю та нарізані гриби. При помішуванні на сильному вогні обсмажити протягом 2 хвилин. Розбавити білим вином. Накрити. Тушкувати протягом 10 хвилин.
03
В цей час в окремому посуді змішати борошно та вершки. Дістати шматочки свинини із сковорідки. Розрізати кожен на 4-5 скибочок. Перекласти на окремі тарілки. Влити суміш борошна та вершків на сковорідку. Помішуючи, готувати до тих пір, поки соус не загусне. Полити свині скибочки соусом. Подавати з рисом та овочами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)