
Бурякові млинці з апельсинами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк Грінвіль варений цілий 500г
1 шт.
Борошно 7 1кг
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ст. л.
Спеція Кориця мелена
2 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Апельсин
2 шт.
Етапи приготування
01
Помістити буряк, борошно, молоко, яйце і масло в блендер або комбайн і перемішати до однорідної консистенції.
02
Вилити однорідну масу в миску і дати відстоятися 30 хвилин.
03
В окремій мисці змішати корицю і цукор.
04
Розігріти сковороду (краще з антипригарним покриттям) і злегка змастити її олією. Далі вилити на сковороду невелику частину тіста і акуратно розлити по всій поверхні круговим рухом.
05
Готувати необхідно до тих пір, поки тісто не стане вологим, а краї підсохнуть і стануть злегка завертатися догори. Після цього потрібно перевернути млинець і підсмажити також з іншого боку.
06
Викласти на тарілку і накрити кухонним рушником, щоб млинець не підсихав.
07
Посипати млинці зверху цукром з корицею.
08
Млинці згорнути трубочкою і подавати з нарізаними апельсинами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)