
Яловичий язик із грибним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Язик яловичий
1 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Цибуля
1 шт.
Масло вершкове домашнє
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Морква
2 шт.
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
150 мл.
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
1 шт.
Борошно 7 1кг
100 г.
Етапи приготування
01
Помити язик та варити у кип'яченій воді, при цьому вкинути туди цибулю та моркву, коріння селери, петрушку. Потім посолити та поперчити воду.
02
Після того, як язик буде готовий, зняти з нього шкіру під холодною водою та нарізати невеликими шматками.
03
Нарізати цибулю та гриби, дрібно моркву та обсмажити на маслі з дрібкою солі. Овочі обсмажити разом.
04
У міру готовності до овочів додати борошно та перемішати все. Влити біле вино в сковорідку та почекати, поки воно випарується. В останю чергу влити вершки до соусу та вкинути перець, чекати поки зможе загуснути. Після того, як соус буде готовий, полити ним язик.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)