
Запечені кабачки з трьома видами сиру
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
2 ст. л.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
30 г
Сир Славія Моцарела 50%
125 г
Сир плавлений President Чеддер-Ементаль скибочки 40% 200г
60 г
Часник
2 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Кабачки помити і нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см.
02
У низьку і широку форму налити 1 ст. л. оливкової олії і присипати 1 ст. л. панірувальних сухарів. Викласти половину нарізаних кабачків, посолити і поперчити.
03
Зверху покласти порізаний сир моцарела, сир ементаль і розчавлений часник.
04
Розкласти решту кабачків, посолити і поперчити, полити оливковою олією. Посипати тертим пармезаном і панірувальними сухарями.
05
Запікати 35-40 хвилин у духовці при температурі 180°C градусів до отримання золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)