
Яблучна граніта
Чи знали Ви, як рятуються жителі сонячної Італії від пекучої літньої спеки? Вони готують граніту – освіжаючий легкий десерт на сицилійський манер, що представляє собою колотий різнокольоровий фруктовий лід з цукром. Або іншими словами – заморожена комбінація фруктово-ягідного пюре і цукрового сиропу. За зовнішнім виглядом дуже схожа на щербет і сорбе, однак має більш щільну і зернисту консистенцію. А найголовніше – десерт можна приготувати з Ваших улюблених сезонних фруктів і ягід. Додайте в граніту трохи шампанського чи вина – і перед Вами приголомшливий десерт для святкового столу і приходу гостей. Вашій увазі яблучна граніта з приємним лимонним присмаком. Дуже смачно, просто і корисно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
650 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
175 г.
Вода негазована Аквуля 2л
575 мл.
Лимон
100 г.
Етапи приготування
01
Лимон помити, вичавити сік і натерти на тертці цедру. Сік, цукор і цедру нагріти в сотейнику і дати цукру розчинитися. Яблука помити, очистити і видалити серцевини.
02
Додати яблука в каструлю, готувати 5 хвилин. Потім дати охолонути і подрібнити в блендері. Поставити яблука в морозилку на 1 годину. Потім дістати, подрібнити блендером і знову поставити на 1 годину. Повторити цей процес ще 2 рази.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)