
Яблучне печиво з горіхами, родзинками і спеціями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Сода харчова 500г
5 г.
Спеція Кориця мелена
5 г.
Спеція Гвоздика мелена
5 г.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
5 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
160 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Волоський горіх
200 г.
Родзинки
200 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
300 г.
Етапи приготування
01
Борошно, соду і спеції просіяти через сито. Розм'якшене масло, цукор і яйця збити в пишну масу. Горіхи крупно нарізати, родзинки промити. Яблука помити, очистити, видалити серцевини і нарізати дрібними кубками або натерти на крупній тертці.
02
У масляну суміш додати половину сухої суміші, горіхи, родзинки, яблука. Добре перемішати, додати молоко і другу половину суміші. Замішати тісто. Духовку розігріти до 200.
03
Деко застелити пергаментним папером. На папір викладати по столовій ложці тіста. Поставити печиво в духовку і випікати близько 12-14 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)