
Апельсинове желе з шоколадним мусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсини 1кг
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1,5 ст. л.
Желатин Добрик 15г
7 г.
Шоколад молочний Milka 90г
125 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Етапи приготування
01
Желатин замочити в чверті склянки холодної води на 20 хвилин.
02
З апельсинів вичавити сік (всього повинно вийти близько 150 мл.), влити його в каструльку, додати цукор і довести до кипіння (але не кип'ятити).
03
Набряклий желатин віджати і додати до соку, ретельно перемішати. Через 1 хвилину зняти з вогню.
04
Злегка охолодити суміш, потім розлити її в 6 високих склянок. Поставити для застигання в холодильник на 1 годину.
05
Шоколад поламати на дрібні шматочки і розтопити на водяній бані.
06
Потім остудити його, але не сильно, щоб він не затвердів.
07
Вершки збити в пишну піну.
08
Третину збитих вершків додати до шоколаду і акуратно перемішати знизу вгору, щоб суміш залишалася пишною. Таким же чином ввести вершки, що залишилися.
09
Получившийся шоколадный мусс разложите по стаканчикам с апельсиновым желе. Снова уберите десерт в холодильник на 3-4 часа.
10
Безпосередньо перед подачею дати десерту постояти при кімнатній температурі 10-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)