
А-ля Пучеро (гороховий суп)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
400 г.
Окіст свинячий
200 г.
Горох колотий
100 г.
Ковбаса свиняча домашня смажена
100 г.
Морква
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сало
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець Мрія чорний горошком 20г
за смаком
Часник
1 шт.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Зелень мікс 100г
1 пучок
Сухарі панірувальні
50 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Етапи приготування
01
На ніч замочити горох у холодній воді. М'ясо ретельно промити під холодною водою, покласти в каструлю, сюди ж додати окорок і горох.
02
Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти пінку, варити до готовності.
03
Ковбасу нарізати кубиками. Моркву очистити і натерти на тертці. Цибулю очистити і дрібно нарізати.
04
Додати в суп ковбасу, моркву і цибулю. Додати сіль і перець за смаком, а також лавровий лист. Варити суп протягом 30 хвилин.
05
Дістати окорок із супу, остудити, подрібнити, покласти в миску, додати до нього подрібнене сало, дрібно нарізаний часник і зелень. Збити яйця, додати в суміш разом із панірувальними сухарями. Ретельно перемішати, виліпити кульки. Обсмажити на розігрітій сковороді в олії. Додати м'ясні кульки в суп.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)