
Сирне печиво із бізе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
5,5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
5 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
10 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 ст. л.
Горіхи Мигдаль 150г
2,5 ст. л.
Етапи приготування
01
Білки відокремити від жовтків, прибрати білки в холодильник.
02
Борошно (0,7 ст.) розтерти з маслом кімнатної температури. Додати в суміш сир, жовтки, соду. Додати ще борошна, стільки, щоб тісто вийшло пластичним і не липло до рук. Тісто обернути харчовою плівкою, прибрати в холодильник на півгодини.
03
Збити білки до стану стійкої піни, додати до них цукор, всипати подрібнені горіхи, перемішати.
04
Тісто розділити на 2 частини, кожну розкачати в прямокутний пласт товщиною 1-3 мм. Кожен пласт намазати зверху шаром бізе, загорнути в рулет.
05
Рулет розрізати на часточки (чим ширше часточка, тим м'якше вийде печиво). Викласти печиво на змащене деко.
06
Розігріти духовку до 160-170°C, випікати протягом 30-ти хвилин, до рум'яної скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)