
Йогуртові панкейки
Панкейки - це десерт американський. Панкейк в буквальному сенсі переводиться "як пиріг на сковороді". Панкейк - це щось середнє між нашими рідними млинцями та оладками. Панкейки зазвичай пишні, як оладки, і великі за розміром, як млинці. Тому й не зарахували їх до жодної групи, а так і назвали панкейк. Панкейки можна готувати на молоці, на кефірі, з яйцями і без яєць, шоколадні, ягідні, ванільні. Загалом, рецепти є на будь-який смак. Але ми вам пропонуємо приготувати панкейки на йогурті. Саме цей факт забезпечує їм ніжність. Панкейкі добре поєднуються з будь-якими вареннями, джемами і сиропами. Можна так само їх подавати зі сметаною. Панкейки подають до столу, викладені на тарілці стопкою і политі джемом або сиропом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
130 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
200 мл.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Homemade Butter
40 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
10 г.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Veres Apricot Jam 370g
150 г.
Preparation steps
01
Борошно і розпушувач просіяти в миску. Додати цукор, соду і сіль.
02
Збити окремо 1 жовток, додати йогурт і розтоплене вершкове масло. Збивати 1 хвилину.
03
Змішати в загальній мисці борошняну суміш з йогуртово-масляною. Збити бледнером.
04
Добре збити білки, обережно додати в отримане тісто. Перемішувати ложкою.
05
Панкейки смажити 2-3 хвилини з кожного боку. Подавати з джемом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores