Яблука в тісті - Image

Яблука в тісті

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Яблука - дивовижний продукт, в корисності якого не сумнівається ніхто. Найпоширеніший фрукт в Україні доступний за ціною в будь-яку пору року, а не тільки в сезон. Цей плід здоров'я, як заслужено називають яблуко, обов'язково повинен бути у Вашому раціоні. У якому вигляді вживати яблука, вирішувати, звичайно, Вам: у сирому вигляді або у вигляді соків, компотів, джемів та інших всіляких страв з яблучними інгредієнтами. З усією впевненістю можемо сказати, що яблука повинні бути присутніми в меню у всіх можливих варіантах, і організм скаже Вам: "Спасибі!". Пропонуємо свій варіант - яблука в тісті. Смачно і дуже корисно!

Ingredients

Яблука

4 шт.

Яйця

3 шт.

Цукор

50 г.

Сметана

100 г.

Молоко

150 мл.

Борошно

150 г.

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром.

02

Додати сметану до жовтків і перемішати. Додати молоко.

03

Додати борошно, добре перемішати.

04

Білки окремо збити в піну. Додати в тісто і акуратно перемішати.

05

Яблука почистити, видалити серцевину. Нарізати кружечками завтовшки 6-7 мм.

06

Кружечки яблук вмочити в тісто.

07

Смажити з двох сторін на соняшниковій олії до утворення золотистої скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min