Ванільний заварний крем - Image

Ванільний заварний крем

Number of servings: 3Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Заварний крем - це найсмачніша складова усіх тортів і тістечок. За що ми ще любимо цей десерт, так це за його універсальність. Напевно улюблені вами десерти мають легку смачну масу. Ми поспішаємо поділитися з вами кремом із додаванням ванілі. Дуже простий спосіб приготування десерту без особливих витрат. Ванільний десерт можна приготувати і для негаданих гостей. Поставити в холодильник крем, а коли друзі прийдуть, викласти крем в тарталетки і прикрасити. Влаштуйте їм свято дитинства і вони залишаться задоволені. Доповнити колекцію заварних кремів вже є чим, залишилося тільки приступити до приготування. Почнемо?!

Ingredients

Молоко

1 ст.

Жовток

3 шт.

Цукор

50 г.

Крохмаль (кукурудзяний)

20 г.

Вершкове масло

25 г.

Ванілін

3 г.

Preparation steps

01

Одну склянку молока налити в невелику каструлю. Додати ванілін і поставити на плиту. Накрити кришкою і дати молоку закипіти. Після цього залишити його на годину під закритою кришкою.

02

Жовтки збити з цукром і просіяним крохмалем. Молоко повторно прогріти і постійно збиваючи, влити в яєчну масу дуже тонкою цівкою.

03

Перелити отриману суміш в каструлю. Варити на повільному вогні до загустіння, постійно при цьому помішувати. Декілька хвилин і - готово! Зняти напівготовий ванільний крем з вогню і протерти його через сито.

04

Вершкове масло розм'якшити і ввести в крем. Вимісити ретельно до однорідності. Ванільний крем готовий!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Ванільний заварний крем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua