
Тиквончики
Пропонуємо вам приготувати дуже смачні і корисні пончики з гарбуза - тиквончики. Десерт цей дуже корисний, що ви зустрінете не так часто на прилавках магазинів. Гарбуз славиться величезною кількістю корисних вітамінів. Він подарує легкість вашому шлунку, здорове сяйво шкірі і ритмічне биття серцю, почистить кров і зміцнить імунітет. Такі пончики не додадуть вам зайвої ваги, а навпаки позбавлять від неї. Тому що гарбуз чудово розщеплює жири. Ви можете насолоджуватися пончиками, скільки вашій душі завгодно, і не думати про калорії. І це ще один спосіб зміцнити імунітет ваших діток. Насолоджуйтесь!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
500 г.
7 Flour 1kg
2 стак.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g
15 г.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
500 мл.
Aro Powdered Sugar 250g
3 ст. л.
Preparation steps
01
Гарбуз очистити та нарізати шматочками. Варити гарбуз у невеликій кількості води до готовності. Після цього протерти його, щоб він обсушився.
02
Замісити тісто із муки, дріжджів, цукру, масла та гарбузового пюре. Залишити тісто на дві години для бродіння, воно повинне збільшитись в два-три рази.
03
Сформувати пончики та викласти їх на змащену олією поверхню.
04
Смажити пончики до красивого золотистого кольору. Викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
05
Щедро посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores