
Форель, смажена з мигдалем
Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати чудовий делікатес, від якого навіть найвимогливіші гурмани будуть у захваті. Форель, смажена з мигдалем - це дійсно щось з чимось. Взагалі смак форелі приголомшливий, а тут ще в мигдальних горішках. Мало того, що страва неймовірно смачна, так вона ще й дуже корисна. І перш за все корисна через вміст у форелі загальновідомої поліненасиченої кислоти омега-3, яка грає найважливішу роль в обміні речовин у людському організмі. Омега-3 міститься в усіх видах жирних морських риб, у тому числі в форелі. Споживання форелі показано при здоровому харчуванні. Також страви з форелі дуже корисно вживати вагітним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Live Trout
350 г.
Almond
20 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
50 г.
Salt Egypt
2 г.
7 Flour 1kg
20 г.
Chong Soy Sauce 1l
за смаком
Preparation steps
01
Форель помити, очистити. Обваляти в суміші солі і борошна.
02
Смажити на розігрітій сковороді з соняшниковою олією з двох сторін 20 хвилин.
03
Мигдальні горіхи обсмажити на сковороді, з'єднати з соєвим соусом і полити рибу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores