
Террін із куркою і кедровими горіхами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Minced
750 г.
Yeast-free Rye Bread 300g
225 г.
Auchan Fresh Red Basil 50g
100 г.
Parsley 70g
25 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Shelled Cedar Nuts
60 г.
Garlic
2 зубчика
Homemade Butter
15 г.
Bread Crumbs
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
Хліб і зелень подрібнити, змішати з курячим фаршем.
02
Цибулю з часником дрібно нарізати, обсмажити на оливковій олії протягом 3 хвилин. Додати горіхи і готувати ще 2 хвилини.
03
Додати в суміш з фаршем яйце і зажарку з цибулі та горіхів. Перемішати.
04
Змастити форму вершковим маслом і присипати сухарями. Випікати в духовці при температурі 180°C 50 хвилин.
05
Готовий террін вийняти з духовки, злити сік і залишити в холодному місці на 6 годин. Подавати холодним.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)