
Теплий салат з печінкою і фруктами
Салат із печінкою і фруктами - подарунок для гурмана. Поєднання фруктів і печінки надає страві шикарного смаку. Головне в цій страві - правильно приготувати печінку, ні в якому разі не пересмажити, на смак вона повинна вийти ніжною. Взагалі, з печінкою поєднується дуже багато продуктів, але персик, груша і виноград подарують їй надзвичайний смак. Основною фішкою у цій страві є її презентація - поливши апельсиновим соком, відразу подавати на стіл в теплому вигляді. З плити - на стіл! Захочеться побалувати себе за обіднім столом - ця страва кращий варіант! Ще одне яскраве доповнення у святкову кулінарну колекцію!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Liver
500 г.
Peach
1 шт.
Pear
1 шт.
Grape
гроно
Arugula 50g
150 г.
Tymbark Orange Juice 1l
1 шт.
Oscar Refined Olive Oil with Added Olive Oil 250ml
70 мл.
Prypravka Cumin Seasoning
за смаком
Carmencita Curry 40g
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Allspice Ground
за смаком
Preparation steps
01
Печінку яловичу (чи курячу) нарізати на шматочки у вигляді смужок. Посолити і поперчити, а потім приправити зірою. Відправити до холодильника на 10 хвилин і перейти до підготовки деко.
02
Пергаментом застелити деко, змастити його маслиновою олією, посипати сіллю і карі, злегка. Духовку розігріти до 200ºС.
03
Персик і грушу очистити, помити і нарізати часточками. Викласти на пергаментний папір, змастити фрукти маслиновою олією.
04
Намаслений все тією ж маслиновою олією виноград теж викласти до інших фруктів на деко.
05
Посипати фрукти карі і запікати 15 хвилин. Далі перейти до готування печінки.
06
Обсмажити печінку до готовності, викласти в посудину. У тарілку викласти руколу, зверху печінку, а поруч запечені фрукти. Полити соком із апельсину й олією, все поперчити і посолити за смаком. Подавати на стіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores