
Спагеті з сардиною в томатному соусі
Це чудове блюдо для тих, хто любить італійську кухню. Взагалі спагетті з сардинами - найулюбленіше і знамените блюдо на Сицилії. Це не просто дуже смачне, але і дуже корисна страва. Насамперед філе сардини містить жирні кислоти «Омега-3», а також риб'ячий жир, антиоксиданти, вітаміни, макроелементи і мікроелементи, які мають позитивний вплив на імунітет, і оздоровчу дію на весь організм людини. Сардина в томатному соусі чудово доповнює спагетті і перетворює звичайне блюдо в маленький кулінарний шедевр.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chumak Spaghetti Pasta 400g
400 г.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
230 г.
Akvamarin Natural With Oil Sardines 230g
190 г.
Marmarabirlik Black Olives 450g
100 г.
Iberica Capers 250g
1 ст. л.
Garlic
2 зубчики
Parsley 70g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
за смаком
Preparation steps
01
Макарони відварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Потім макарони відкинути на друшляк. Залишити трохи води, в якій вони варилися.
02
Консервовану сардину відкрити, злити з неї рідину і викласти на тарілку. Там її розім'яти виделкою і видалити всі кісточки.
03
Консервовані помідори нарізати шматочками.
04
Петрушку подрібнити, оливки крупно нарізати.
05
Для соусу потрібно: на сковороду налити оливкову олію і обсмажити на ній часник, продавлений через прес. Потім додати перець чилі, помідори і сардину. Готувати приблизно 2 хвилини.
06
Далі додати оливки, каперси (з каперсів злити маринад) і більшу частину подрібненої петрушки. Добре перемішати.
07
Потім на сковороду викласти готову пасту і знову добре перемішати.
08
Якщо соус буде густим, додати трохи води, в якій варилася паста.
09
Подавати пасту з соусом гарячою, зверху присипавши рештою петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores