Шніцель по-празьки - Image

Шніцель по-празьки

Number of servings: 2Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Якщо Ви віддаєте перевагу дотримуватися скромного і не калорійного раціону, можете сміливо пропускати всі чеські рецепти. Вже що-що, а в їжі представники цього народу толк знають, і поїсти – смачно, ситно, по-справжньому – просто обожнюють. У чеських ресторанах порції подають досить значних розмірів, тому однієї такої цілком може вистачити на трьох голодних українських чоловіків. Рекомендуємо влаштувати невелике «свято живота» і вдома – озброївшись ось цим рецептом і підсмаживши апетитний шніцель на празький манер. Навіть звичайна паніровка здивує Вас своїм багатим складом, адже в ній, крім традиційної яєчно-молочної суміші, присутня шинка, сало і зелений горошок. Слинки вже потекли?

Ingredients

Говядина (філе)

400 г

Сало

50 г

Яйця

1 шт.

молоко

100 мл

Зелений горошок

2 ст.л

Шинка

50 г

Мука

120 г

Сіль

за смаком

Мелений чорний перець

за смаком

Рослинна олія для підсмажування

100 мл

Preparation steps

01

Для кляру з'єднайте молоко і яйце, злегка збийте. Всипте борошно (60 г) і перемішайте все до однорідності.

02

Шинку і сало наріжте соломкою і додайте в кляр. Туди ж покладіть зелений горошок. Посоліть, поперчіть і все добре перемішайте.

03

М'ясо наріжте порційними шматками, відбийте з двох сторін, посоліть і поперчіть за смаком.

04

Шматки м'яса спочатку обваляйте в борошні, що залишилося,  потім вмочіть у кляр.

05

У сковороді розігрійте олію і обсмажте у ній шніцелі з обох боків до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 min

Шніцель по-празьки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua