
Шашлик в каструлі
Звичайно ж, літо приносить нам можливість поласувати смачненьким, але що робити, коли на дворі пора, яка не пыдходить для проведення пікніків на природі? Це не проблема, адже ми можемо запросто приготувати шашлик в каструлі без остраху за отриманий результат. Такою стравою ви можете порадувати своїх близьких в будь-який день, цим самим надати йому дещо святкового відтінку. А використання баранини, як основного компонента шашлику, надасть йому смаку витонченості та колоритного природного запаху. Картину доповнить букет барвистої зелені для підкреслення свіжості та неперевершеного аромату. Розбавить букет цих смакових властивостей надзвичайно корисний гранатовий сік. Споживаючи такий феєричний коктейль прямо вдома, ви обовязково поринете в спогади про незабутнє літо.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled For Cutlets Pork Meat
700 г.
Restored Pomegranate Juice 1l
100 мл.
Packed Onion from 3kg
300 г.
Puchok-Svizhachok Baby Spinach 75g
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
3-4 ст.л.
Preparation steps
01
Для приготування шашлику в домашніх умовах знадобиться каструля з товстими стінками і дном.
02
М'ясо баранини (або інше) промити і просушити. Нарізати порційними шматками. Посолити і поперчити, додати за бажанням спеції. У каструлі нагріти олію до дуже гарячого стану і помістити м'ясо. Обсмажити м'ясо протягом 5 хвилин на великому вогні, перевертаючи, щоб добре зарум'янилося.
03
До м'яса додати нарізану кільцями або півкільцями ріпчасту цибулю, обсмажити протягом 5-10 хвилин. Додати гранатовий сік, добре перемішати і зняти з вогню. М'ясо доповнити зеленню. Подавати гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores