Лосось з лимоном і розмарином - Image

Лосось з лимоном і розмарином

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Лосось вважається однією з найцінніших і корисних риб у світі, тому цей океанічний делікатес обов'язково повинен бути присутнім у Вашому раціоні. Особливо – приготований в такий спосіб. Запечена у фользі з пряним розмарином і лимонним соком, рибка зберігає максимум своєї користі і не втрачає цінні вітаміни і жирні кислоти, необхідні для живлення та розвитку нашого мозку. Ніжне, дієтичне, але досить калорійне м'ясо лосося вважається справжнім джерелом краси і благотворно впливає на травну, серцево-судинну і нервову системи. Спробуйте цю просту у приготуванні страву і переконайтеся, що корисна їжа може бути надзвичайно смачною.

Ingredients for the recipe

Salmon Fillet №2
614.30 - 695.20

Salmon Fillet №2

per 1 kg

Ingredients

Salmon Fillet №2

680 г

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Zelenenka Rosemary 50g

1 ст. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

40 мл

Spice Black Pepper Ground

0,5 ч. л.

Lemon

2 шт.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

40 мл

Preparation steps

01

Розріжте філе лосося на 4 частини і покладіть їх на 4 окремих квадратика фольги. Шматочки фольги повинні бути такого розміру, щоб в них можна було загорнути рибу.

02

З обох сторін змастіть філе оливковою олією, посипте сіллю, перцем і свіжим, подрібненим розмарином.

03

На кожен шматочок риби покладіть скибочку лимона, полийте його 1 столовою ложкою лимонного соку, 2 столовими ложками вина. Щільно загорніть лосось у фольгу.

04

Готуйте рибу на грилі близько 8-10 хвилин для шматочка лосося товщиною в 2,5 см. Або відправте рибу в духовку на 25 хвилин при 190° С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min