
Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами
Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами – дуже смачне, ситне і ароматнее блюдо. Головною родзинкою страви є запечене філе курки і млинці з зеленню. Млинці для цього салату готуються без борошна і більше нагадують омлет, тому вони більш пікантні і ароматні, ніж звичайні. Грудка запечена більш соковита і ніжна, ніж відварена і надає салату зовсім інший смак. Замість майонезу салат можна заправити оливковою олією, тоді він буде більш корисним для організму. Цей незвичайний салат з легкістю можна приготувати для будь-якого святкового столу, особливо він порадує Ваших гостей в новорічні свята.
Ingredients
Куряче філе
300 г.
Печериці
300 г.
Помідори черрі
20 шт.
Цибуля
150 г.
Майонез
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Яйця
3 шт.
Кріп
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе посолити і поперчити за смаком. Загорнути у фольгу. Покласти у форму для запікання. Поставити в духовку на температуру 180°C. Запікати 30 хвилин.
02
Окремо дрібно нарізати цибулю, гриби та філе.
03
Цибулю обсмажити на соняшниковій олії. Додати гриби. Посолити, поперчити і смажити 15 хвилин.
04
Помідори розрізати на 2 частини.
05
Зелень дрібно нарізати. У ємності збити яйця. Додати кріп і посолити. Ретельно перемішати.
06
Сковороду трохи змастити маслом. З отриманої маси посмажити млинці з одного боку (можна посмажити один великий млинець, можна масу розділити і посмажити 2-3 млинчика).
07
Перевернути і обсмажити з іншого боку.
08
Остудити і нарізати соломкою.
09
Змішати філе, гриби, помідори, млинчики. Якщо необхідно, досолити.
10
Заправити майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores