
Салат з гранатом
Вишуканий, ситний і надзвичайно смачний салатик, який займе головне місце на Вашому святковому столі, а також здивує гостей божественними смаковими відтінками. Дорогоцінні зернятка граната, що покривають салат зверху, роблять його дуже ефектним і оригінальним. Ця яскрава і багата вітамінами кисло-солодка ягода додасть салату пікантні смакові нотки і відмінно гармонує з ніжним курячим філе, яйцями і вареними овочами. І наостанок невеликий секрет як швидко очистити гранат: необхідно занурити дві половинки плоду в крижану воду. По-перше, Ви не забруднитеся важко виведеним гранатовим соком. По-друге, в холодній воді зернятка легко витягуються зі шкірки і залишаться цілісними.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
200 г.
Packed Potatoes
200 г.
Beetroot
300 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
WT Pomegranate
300 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Буряк і картоплю відварити до готовності. Потім злити воду, охолодити, очистити, нарізати кубиками. Курку відварити в підсоленій воді, охолодити і нарізати. Яйця зварити «в круту» і нарізати кубиками.
02
У форму або салатницю викласти птицю, потім картоплю, яйця і буряк. Кожен шар солити і змащувати майонезом. Зверху прикрасити салат зернами граната.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores