Салат з гранатом і буряком - Image

Салат з гранатом і буряком

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Оригінальний, колоритний і просто смачний салатик, який внесе різноманітність у Ваш звичний раціон. Відмінно підійде до будь-якого гарніру. Яскраві соковиті фарби граната, буряка та гарбуза, що потопають у зелені салатного листя, не залишать байдужим навіть найвибагливішого гурмана. Особливо такий салат оцінять ті, хто дотримується правильного харчування і стежить за своїм здоров'ям. Адже всі компоненти, що входять до складу страви – корисні, багаті на вміст вітамінів і мікроелементів овочі і ягоди. Навіть ароматна заправка з оливкової олії і апельсинового соку рясніє корисністю. Вона надає салату особливу пікантність і свіжий смак. Замість апельсинового соку можете додати пару чайних ложок лимонного.

Ingredients for the recipe

Vita Verde Bright Lettuce 120g
71.50

Vita Verde Bright Lettuce 120g

120 g

Ingredients

Vita Verde Bright Lettuce 120g

160 г.

Elite Pomegranate

200 г.

Hokkaido Pumpkin

300 г.

Beetroot

240 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Freshme Orange Juice 0.5l

20 мл.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200°C. Гарбуз нарізати шматочками і запекти близько 20 хвилин. Гранат розібрати на зерна. Салат помити і просушити. Нарвати салат руками.

02

Буряк попередньо відварити до готовності. Потім охолодити, очистити і нарізати кубиками або шматочками. Змішати всі інгредієнти, заправити оливковою олією з апельсиновим соком, посолити і акуратно перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min