
Салат з риби з цибулею-пореєм і морквяним соусом
Неординарний салат як на смак, так і вигляд, який припаде до душі навіть найдосвідченішому гурману. Соковиті скибочки апетитної відвареної рибки ідеально поєднується із солодким луком-пореєм, стиглими томатами і звареними «в круту» яйцями. Доповнює загальну смакову палітру страви вишуканий морквяний соус зі сметаною – ситний, поживний і дуже ніжний на смак. Такої незвичайної салатної заправки Ви точно ніде не пробували: з одного боку – солодка за рахунок моркви, але в теж час пряна завдяки спеціям. Ну і, звичайно ж, хрусткі сухарики, обсмажені у вершковому маслі, святково прикрасять салат. Якщо Ви любите пробувати нові, пікантні комбінації смаків і запахів – просто приготуйте цю страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
300 г.
Leek
150 г.
Carrots
80 г.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
200 г.
Homemade Butter
50 г.
KhMZ Sour Cream 20%
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'якоть риби відокремити від кісток, залити холодною водою і відварити до готовності в підсоленій воді. Моркву помити, зварити, очистити і подрібнити блендером до стану пюре. Цибулю-порей нарізати кільцями.
02
Воду закип'ятити. Помідори помити і опустити в окріп на 10 секунд, а потім опустити одразу в холодну воду. Зняти шкірку і нарізати кубиками. Яйця зварити «в круту» і нарізати скибочками або кубиками.
03
Хліб нарізати кубиками й обсмажити на розігрітій сковороді на вершковому маслі (або підсушити в духовці). Морквяне пюре ретельно перемішати зі сметаною, додати сіль і перець за смаком. З'єднати всі інгредієнти і заправку, а потім обережно перемішати. Подавати, посипавши сухариками і зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores