Риба по-каталонськи - Image

Риба по-каталонськи

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Шукаєте рецепт страви для рибного дня в раціоні Вашої сім'ї? Тоді Вам знадобиться нескладний у приготуванні і перевірений рецепт "Риба по-каталонськи". В якості основного інгредієнта в ньому пропонується використовувати тріску. Ця морська риба зі смачним білим шаруватим м'ясом дуже затребувана в сучасній кулінарії. Правильно приготовлена, вона відрізняється особливим смаком і ароматом. Статистика стверджує: кожна десята виловлена у світі риба - це тріска. Як відомо, риба - джерело найцінніших вітамінів, мікроелементів і легкозасвоюваного білка. Крім того, дієтологи рекомендують тріску з причини високого вмісту в ній поліненасиченої жирної кислоти омега-3.

Ingredients for the recipe

Cod
239.10

Cod

per 1 kg

Ingredients

Cod

800 г.

Bastida Me Gusta White Wine 0.75l

250 мл.

Pink Tomato in Packing

3 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

100 мл.

Garlic

3 зубчики

Cykoria Breadcrumbs 200g

3 ст. л.

Dill 70g

1 пучок

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Рибу очистити від лушпиння, нутрощів, відрізати плавники і голову. Потім на тулубі риби ножем зробити косі надрізи з обох сторін.

02

Натерти тушку сіллю і перцем (також всередині).

03

Помідори промити, зробити невеликі надрізи на поверхні і опустити на хвилину-дві в гарячу воду. Потім відразу опустити їх у холодну воду і акуратно зняти шкірку.

04

Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Помідори також подрібнити. Зелень дрібно посікти.

05

Для начинки необхідно змішати часник, помідори і зелень.

06

У деко налити біле вино і олію. Викласти в нього рибу, а зверху викласти начинку і присипати панірувальними сухарями.

07

Розігріти духовку до 200°С. Поставити в неї деко і випікати близько 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min