
Рибай-стейк на грилі з перцевим соусом
Пропонуємо вашій увазі простий і до непристойності швидкий рецепт приготування традиційного англійського рибай-стейка на грилі з перцевим соусом. Всього двадцять п'ять хвилин і надзвичайно смачний, соковитий і поживний, з часниково-розмариновим ароматом і суто чоловічим характером, що надає йому суміш чорного і червоного перців, наш стейк не залишить байдужим жодного представника сильної половини людства. Народну мудрість, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок ще нікому не вдалося скасувати. Отже скористайтеся нашим рецептом і порадуйте свого коханого справжньою чоловічою їжею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Beef Steak
300 г.
Homemade Butter
10 г.
Rosemary
2 г.
Young Onions
20 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 г.
Garlic
5 г.
Pripravka ground red pepper 20g
2 г.
Salt Egypt
2 г.
Parsley 70g
3 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Preparation steps
01
Стейк заправить сіллю і перцем. Змішати рослинну олію з часником подрібненим і розмарином.
02
Змастити стейк з двох сторін отриманою заправкою. Обсмажити на сковороді-гриль.
03
Для приготування перцевого соусу обсмажити в рослинній олії ріпчасту цибулю, додати до цибулі чорний перець, вершки, сіль, червоний перець. Перекласти соус в блендер, подрібнити до однорідної маси.
04
Подавати стейк із соусом, прикрасити петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores