
Шоколадний тортик із вишнею
Бісквіт - це один із найпростіших основ до тортів. Щоб тісто було легким і повітряним, всі його інгредієнти гарненько збивають. У підсумку виходять бульбашки, які начебто піднімають тісто під час випікання. Невелика порада: бісквіт, який ви тільки що дістали з духовки, погано ріжеться, тому слід дати йому трохи часу звикнути до температури в кімнаті, почекати трохи, а потім вже різати. Наш бісквітний торт з вишнями чудово прикрасить ваш стіл і одразу ж підкорить всіх ваших гостей своїм насиченим смаком і виглядом. Але в цілому торт з варенням і вишнею - це чудовий варіант для будь-якого свята, а то й просто для сімейного чаювання.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
340 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
340 мл.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
230 мл.
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
45 г.
Dobryk Baking Powder
12 г.
7 Flour 1kg
350 г.
Dobryk Gelatin 15g
15 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
KhMZ Sour Cream 20%
250 мл.
Aro Powdered Sugar 250g
250 г.
Novus Cherry Jam 380g
650 г.
Preparation steps
01
Спочатку приготувати бісквіт. Для цього яйця, цукор та ванільний цукор дуже добре збити. Додати олію, молоко (220 мл.) та какао-порошок. Перемішати. Борошно та розпушувач змішати. Просіяти в основну масу. Перемішати міскером. Тісто вилити у форму. Випікати в розігрітій духовці при температурі180°С 45 хвилин.
02
Витягнути бісквіт з форми та покласти на рушник догори дном охолоджуватись. Потім розрізати на дві частини вздовж. Змастити нижній корж вишневим джемом.
03
Тепер приготувати крем. Для цього замочити столову ложку желатину. Висипати желатин в кастрюльку та залити молоком (приблизно пів склянки, може трохи більше). Добре перемішати, щоб не було великих грудочок, та залишити в прохолодному місці на 30 хвилин. Потім трохи підігріти все на плиті, щоб тільки розтопити желатин. До кипіння не доводити. Потім процідити.
04
Вершки, сметану та цукрову пудру покласти в миску. Та все збити до загусання. Вилити теплий желатин та ще раз перемішати добре міксером. Крем готовий.
05
Корж, намазаний рідким джемом, покласти в роз'ємну форму (дно форми викласти папір для випікання), вилити зверху крем та розрівняти. Поставити в морозилку на 15 хвилин, щоб верх схопився. Потім покласти верхню половину коржа та поставити в холодильник на 2 години, поки крем не загусне.
06
Після того, як крем добре застигнув, витягнути торт з холодильника та змастити боки рідким вишневим джемом тонким шаром та обсипати тертим шоколадом. Для верху знадобиться вишневе варення, в якому вишня зажельована. Варення викласти на торт та рівномірно розподілити по всій поверхні.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores