Гарбузовий чізкейк у павутині - Image

Гарбузовий чізкейк у павутині

Number of servings: 8Cooking time: 5 h 10 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Гарбузовий чізкейк в павутині подарує радість вашим діткам. Це ще один спосіб змусити малюків їсти корисну їжу. Жодна дитина не зможе відмовитися від шматочка такого яскравого і корисного десерту. Гарбуз відомий своїми корисними властивостями і легкістю для шлунку. А в поєднанні з сиром він влаштує організму подвійне свято. Такий торт дуже підійде і для свята Хелловін. Адже головним героєм свята є саме гарбуз. Тому поки всі вирізають страшні обличчя на гарбузі, ви можете приготувати дуже смачний чізкейк. З появою такого десерту, в будинку з'являться і радісний сміх дітей, і навіть дорослих.

Ingredients

Кориця

5 г.

Лимонний сік

450 г.

Вершки

200 мл.

Сир "Філадельфія"

500 г.

Сіль

5 г.

Яйце

4 шт.

Імбир

3 г.

М'якуш гарбуза

250 г.

Цукор

200 г.

Гіркий шоколад

100 г.

Цукерка із темної карамелі

2 шт.

Галетне печиво

250 г.

Вершкове масло

150 г.

Тростинний цукор

450 г.

Preparation steps

01

Спочатку приготувати гарбуз: помити, нарізати пластинами та почистити від шкірки, покласти м'якуш в кастрюлю насипати щіпку солі, налити воду, щоб вона покривала гарбузу, та тушкувати 10 хвилин.

02

Тим часом, покласти печиво в комбайн з двома склянками тростинного цукру, та перемолоти все до отримання крихтоподібної суміші. Пересипати крихти печива до миски, та змішати з ростопленим маслом. Приготованою сумішшю з печива, викласти дно і борти круглої форми для випікання діаметром 24 см., попередньо вистеливши форму промасленим папером. За допомогою столової ложки, розрівняти суміш по дну форми та її бортам. Поставити форму з основою в холодильник як мінімум на 30 хвилин, а тим часом приготувати наповнювач для торту.

03

Помістити до міксеру сир "Філадельфія", цукор, м'якуш гарбуза, змішати все кілька хвилин. Потім додати сік лимону, імбир, корицю, сіль, вершки та яйця, по-одному.

04

Коли інгредієнти добре перемішаються, і вийде гладенька однорідна суміш, вимкнути міксер та перелити крем до форми. Відправити чізкейк до духовки, попередньо нагрітої до 190°С, на 50 хвилин. Готовий пиріг залишити охолоджуватися у формі поки він не опаде.

05

Коли гарбузовий чізкейк охолоне, можна буде переходити до прикрашання: розтопити на водяній бані 100 г. подрібненого гіркого шоколаду, та перелити його в пакетик із паперу, звернутого конусом. Відрізати кінчик конуса та намалювати на пирозі павутину, а на основі карамелі, створити маленького павука. Поставити в холодильник як мінімум на 3 години.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min

Гарбузовий чізкейк у павутині – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua