
Гарбузове пісочне печиво
Прекрасне хрустке гарбузове пісочне печиво з тонкою лимонною ноткою. Воно прикрасить будь-яке ваше свято чи надасть святковий настрій в сірий осінній день. Якщо ви додасте трохи більше борошна, то печиво вийде ще більш хрустким і розсипчастим. Частину пшеничного борошна можете замінити цільнозерновим, воно додасть печиву користі і вітамінів. Для додавання печиву молочного аромату можете зварити гарбуз не в воді, а в молоці. А далі це молоко можна використати для приготування молочної глазурі і полити нею остигле печиво. Форми печиву можна надати різноманітні, для цього достатньо використати спеціальні формочки для вирізання.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
350 г.
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Sto Pudiv Corn Flour 500g
150 г.
Baking Soda 500g
3 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Homemade Butter
65 г.
Lemon
30 г.
Preparation steps
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і відварити до м'якості. Потім подрібнити блендером до стану пюре. Масло розм'якшити (не розтоплювати) і розтерти з цукром. Додати масляну суміш до гарбузового пюре
02
Соду погасити лимонним соком. Додати соду і трохи лимонного соку до гарбузової суміші, а потім просіяти туди борошно. Замішати тісто, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у холодильник.
03
Духовку розігріти до 200°C. Тісто дістати, розкачати до товщини 0,3 см і вирізати формочками печиво. Деко застелити пергаментним папером, викласти печиво, поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores