Картопля, фарширована печінкою - Image

Картопля, фарширована печінкою

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

З картоплі, як втім і з печінки, готують дуже багато різних страв. Адже, яловича печінка - це просто криниця вітамінів і мікроелементів. Особливо багато в ній міститься вітамінів груп А, В, С, D, Е, К. Печінка багата такими мікроелементами, як мідь, натрій, селен, фосфор, цинк, калій, кальцій, магній. Окремо слід сказати про значення заліза в печінці. Через вміст у ній такої великої кількості заліза, печінку лікарі прописують хворим на анемію. А дієтологи всього світу включають її в меню, завдяки вмісту в ній необхідного набору амінокислот. Сьогодні ми пропонуємо вам з'єднати картоплю і печінку, приготувавши таку чудову, прекрасну, ароматну і корисну страву, як картопля, фарширована печінкою.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

12 шт.

Pork Liver

300 г.

Young Onions

2 шт.

Salad Sunflower Oil 500ml

3 ст. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Eko Mushroom Soup

300 мл.

Grana Padano 32% cheese

50 г.

KhMZ Sour Cream 20%

200 г.

7 Flour 1kg

1 ст. л.

Homemade Butter

20 г.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

200 г.

Preparation steps

01

Печінку очистити від плівок і проток, нарізати шматочками і залити молоком на 2 години. Картоплю очистити, зрізати дно для стійкості і верхівку. Відварити картоплю до напівготовності в підсоленій воді 10 хвилин. Вийняти з картоплі серединку.

02

Обсмажити печінку на олії. Додати дрібно порізану 1 цибулину і смажити разом з печінкою.

03

Пропустити печінку з цибулею двічі через м'ясорубку. Посолити і поперчити за смаком. Нафарширувати картоплю печінкою.

04

Поставити фаршировану картоплю на деко і залити бульйоном. Запікати 25 хвилин в заздалегідь розігрітій до 180°C духовці. Потім посипати фаршировану картоплю натертим на дрібній терці сиром і запікати ще протягом 10-15 хвилин.

05

Для приготування соусу порізати пластинками печериці і дрібними кубиками цибулю, яка залишилася. Обсмажити разом на вершковому маслі. Додати борошно, сіль, перець. Залити сметаною і тушкувати протягом 10 хвилин. Наприкінці посипати зеленню.

06

Подавати фаршировану картоплю разом з соусом із печериць.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min