
Картопля з ароматними травами
Картопля - це культура, історичною батьківщиною якої є Південна Америка. Тепер свій повсякденний раціон без картоплі не уявляють жителі багатьох країн. Адже картопля, з того моменту, коли вона стала відомою за межами своєї історичної батьківщини - Америки зайняла провідну позицію в кухнях всього світу. А багато країн вважають картоплю своїм стратегічним продуктом. Ще б пак, адже вона є базою в приготуванні багатьох страв. Існує маса рецептів, де картопля виступає основним продуктом. І такі страви не потрібно доповнювати якимось гарніром або м'ясом, тому що картопля в таких рецептах виступає самостійною стравою. Як от, наприклад, запропонована нами страва "картопля з ароматними травами".
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salt Egypt
за смаком
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
80 г.
Basil in Pot
20 г.
Badia Garlic and Parsley 141.7g
20 г.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
20 г.
Pink Tomato in Packing
440 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
15 мл.
Packed Potatoes
1,5 кг.
Preparation steps
01
Картоплю помити, залити холодною водою, додати сіль і поставити каструлю на вогонь. Відварити до готовності і охолодити. Потім очистити картоплю і нарізати скибочками, товщиною близько 1 см.
02
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Помідори помити і нарізати скибочками. Сир натерти на крупній тертці. Розігріти духовку до 180°C градусів.
03
Форму для запікання змастити олією. Покласти на дно половину картоплі, потім кільця цибулі і зверху помідори. Посипати все травами, половиною сиру і повторити шари. Поставити форму в духовку і запікати близько 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores