
Картопляна запіканка з куркою, грибами і зеленим горошком
Є дуже багато страв з картоплі. Вони бувають простими у приготуванні і тими, які складаються з етапів і в своєму приготуванні вимагають трошечки терпіння і майстерності. Прості страви відрізняються меншою витратою часу в своєму приготуванні, ніж складні страви. Але даний рецепт "картопляна запіканка з куркою, грибами і зеленим горошком" має ті переваги, що хоч ви й не витратите дуже багато часу на його приготування, але страва буде дуже вигідно виглядати. І дуже добре впишеться на ваш святковий стіл і може навіть стати його головною окрасою. Так що, якщо хочете порадувати ваших гостей або рідних рекомендуємо приступати до її приготування.
Ingredients
Картопля
300 г.
Перець солодкий
100 г.
Цибуля ріпчаста
80 г.
Філе куряче
300 г.
Олія рослинна
40 мл.
Печериці
200 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Сир твердий
100 г.
Сметана
150 г.
Яйце куряче
3 шт.
Горошок консервований
100 г.
Preparation steps
01
Солодкий перець помити, видалити насінну коробку. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Гриби помити і нарізати кубиками. Розігріти на сковороді рослинну олію і обсмажити підготовлені овочі.
02
Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Розім'яти картоплю в пюре. Куряче філе помити, додати сіль, перець і обсмажити.
03
Перемішати картопляне пюре з куркою, грибами, горошком і овочами. Сир нарізати кубиками. Духовку розігріти до 200°C градусів.
04
Форму для випічки змастити олією. Викласти картопляну суміш у форму. Змішати половину сиру, сметану, яйця і залити пюре. Поставити форму в духовку і запікати близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores