
Омлет-суфле з шинкою і сиром
Омлет - це дуже звичне для всіх блюдо. Всі господині його люблять за те, що воно швидке в приготуванні, і до його складу входять прості компоненти. Омлет-суфле з шинкою і сиром - це надзвичайний рецепт приготування омлету, який прийшов до нас із французької кухні. Дуже вдале за смаком поєднання шинки і сиру добре доповнює і збагачує смак омлету. Перед тим, як вийняти з духовки готовий омлет, потрібно перевірити виделкою, чи достатньо він пропікся, потім дати йому кілька хвилин охолонути, щоб було зручніше різати на порції, і подавати до столу. Прекрасний ніжний і легкий сніданок готовий!
Ingredients
Яйце куряче
6 шт.
Шинка
100 г.
Цибуля-порей
1 шт.
Масло вершкове
50 г.
Сметана
200 мл.
Вершки 25%
100 мл.
Сир
50 г.
Горіх мускатний
за смаком
Петрушка
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Яйця збити зі сметаною в мисці, влити вершки, додати подрібнену петрушку, мускатний горіх, за смаком сіль і перець.
02
Суміш з миски змішати з натертим сиром.
03
Нарізати шинку кубиками, обсмажити на вершковому маслі на сковороді, додати цибулю-порей, обсмажити до м'якості порею.
04
Влити в сковороду яєчну суміш, поставити в духовку сковороду, температура духовки 180°C, випікати 20 хвилин. Витягнути з духовки, дати настоятися омлету.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores